Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Шотландия

Имот за продажба в Шотландия

Шотландският пазар на имоти за продажба е подпомогнат от икономика в Обединеното кралство, която се представя малко по-добре от очакваното и с много ниски лихвени проценти.

В Единбург пазарът на жилища е много силен. В пазара на недвижими имоти за продажба в Глазгоу несъмнено се е подобрило, тъй като последиците от Единбург са се разтърсили навън.

Имоти за продажба в Шотландия са много странни и странни: някои агенти по недвижими имоти успяха да продадат остров, Little Ross, с къща на много ниска цена и Castle Chesterhill платиха цена три пъти по-голяма.

Пазарът в Глазгоу е много динамичен, а недостигът от инвентара води до покачване на цените с многобройни предложения, които се срещат в най-популярните райони на Глазгоу, включително Уест Енд и богатите предградия като Гифнок, Бърсдън и Нютон Мърнс.

В края на 2017 г. средната продажна цена е около 125 000 паунда, което е с 4,8% повече от тази в 2016 г.

Повечето купувачи от чужбина, които искат да купят имоти за продажба в Шотландия, са местни шотландци и искат да се завърнат у дома след работа в САЩ, Европа или Близкия изток. Други чуждестранни купувачи включват американци и европейци.

Европейските купувачи, особено тези от Скандинавия, са привлечени от спортни имоти за продажба в Шотландия, защото тази страна предлага хиляди акра за стрелба, лов и риболов.

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 26683

За продажба Други (търговски обекти), Шотландия, Glasgow, Glasgow, airport

43,600.29BGN
За продажба
Други (търговски обекти)

13 m²
HOMESFORYOU ви представя зона за паркиране в непосредствена близост до голямо летище, и автомобилната индустрия. ТРЕТИ ЛИЦА ЗА ПРОДАЖБИТЕ НАЧАЛОТО НА...
Cod. 18384

За продажба Други (жилищни имоти), Шотландия, Dundee, Tayside, 8 Castle Street

272,501.81BGN
За продажба
Други (жилищни имоти)

68 m²
Това е желателно, наскоро ремонтирана 2 легла + Lounge апартамент в сърцето на центъра на града в Дънди, напълно обзаведен и Централно газово отоплени...
Cod. 13263

За продажба Строителен терен, Шотландия, Aberdeenshire, Aberdeen, Aberdeen

1,173,480.00BGN
За продажба
Строителен терен

2700 m²
Продадено слънчевата
Карта, движение на цените и статистики
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB